2019

Barney Willemse

Barney Willemse

Barney Willemse is een 20-jarige singer/songwriter uit Medemblik. Geïnspireerd door artiesten als Chris Isaak, George Strait, Danny Vera, Midland en nog meer, maakt Barney graag Americana muziek. Hij doet 29 september een mix van eigen werk en covers! Foto: Leila Voet

Ramified

Ramified is een vijftal jonge muzikanten uit omgeving Westwoud. Wij spelen covers van pop en rock klassiekers, bekende en minder bekende nummers die wel degelijk voor iedereen herkenbaar zijn. Soms zal je rustig een drankje kunnen halen, maar keihard gaan op dikke bluesrock is toch ook zeker wel van toepassing!

The Duke

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie: Een powertrio is een rockband bestaande uit maar drie muzikanten, te weten een drummer, een gitarist en een bassist. Een van de leden, of soms meerdere leden, zingt en bespeelt tegelijk zijn of haar instrument. No bullshit, just Rock 'n Roll. Drie gasten uit de streek met niets meer dan twee gitaren, een drumstel en een paar microfoons beuken er nummers van Led Zeppelin, AC/DC, Black Sabbath en dergelijken uit. Met Diego op bas, Thijs op gitaar en Patrick op drums met gedeelde vocalen komen ze een hour of power brengen.