2017

Megan Fleur Molenpop

Megan Fleur

Megan Fleur is een 21-jarige singer-songwriter, die aardig aan de weg timmert! Al vanaf haar negende is ze bezig met muziek en dan voornamelijk zang. Sindskort heeft ze daar ook een gitaar bijgepakt. Zodat ze nu in alle vrijheid haar eigen (lieve, mooie) liedjes kan maken. Een gouden combinatie. Op dit moment studeert ze aan de Herman Brood Academie en is ze afgestudeerd aan de Franks Sanders Akademie voor muzikaal theater. Ze staat meerdere keren per week achter de microfoon. Naast haar soloproject houdt Megan Fleur zich ook bezig met jamsessies en bands als Triple Treat.

FireProof

Dit is niet de eerste keer dat we FireProof aankondigen voor Molenpop, in 2014 speelden zij namelijk ook het dak eraf.. (Of de wieken van de Molen?) FireProof heeft een afwisselend repertoire van De Dijk tot Pearl Jam. Met het mooie stemgeluid van Bas en Lynn, de gitaarklanken van Reinier en Perry, de basnoten van Bas aangevuld door de ritmische partijen van Kid, zetten ze elke keer weer een spetterend optreden neer. Dus, wil je heerlijke muziek? Van Greenday tot Anouk, The Monkees tot The Red Hot Chili Peppers en The Pretty Reckless tot Nielson, kom dan aankomende 24 september zeker even kijken!

Maple Leaf

Gitaren, bas, drums en zang: meer is er niet nodig om de beste rocknummers van de laatste 50 jaar door de speakers te blazen. Van klassiekers van CCR en Neil Young tot de grunge van Pearl Jam en Nirvana, Nederlandstalige krakers van The Scene en De Dijk tot metal van Black Sabbath en Motorhead, punkrock van Blink 182 en Green Day tot 90’s rockers van Live en Red Hot Chili Peppers en van nu-metal van Papa Roach en Limp Bizkit tot moderne alternative van Muse en Foo Fighters: Maple Leaf speelt het! Met Mike en Bert op gitaren, Paul op drums, Bas op bas (lekker handig!) en het scheurijzer Renee op zang, maakt Maple Leaf van elke zaal en elk podium een dampende rock-club. Dus ook op het podium van de molen moet dat gaan lukken.